top of page

Tulevaisuuden vakuuttamista

BLUEsmall.png
  • Kirjoittajan kuvaRoy Kanerva

Teesi 1: Suomessa vakuutetaan väärin

Päivitetty: 25. tammik.

Suomessa vakuutusyhtiöt myyvät tuotteita ja yritysten vakuutusratkaisut perustuvat tuotteiden ominaisuuksiin. Yritysten vakuutusratkaisut koostuvat eri tuotteiden erilaisista ominaisuuksista. Omavastuutasot vaihtelevat, samoin voimassaoloalueet ja vakuutusturvat. Yrityksen yhtenäinen vakuuttamistapa puuttuu ja olennaisia riskejä on vakuuttamatta.Promeuksella lähtökohta on yritys ja yrityksen riskienhallinta. Vakuuttamistapa laaditaan yrityskohtaisesti noudattaen tärkeintä perusajatusta; yritysvakuuttamiselle on vain neljä perustetta:

  1. Lakisääteinen vakuuttamisvelvollisuus, kuten esimerkiksi työeläkevakuutukset, lakisääteiset tapaturmavakuutukset ja liikennevakuutukset

  2. Sopimusvelvollisuus, kuten rahoitus-, leasing-, toimitussopimus tai muu sitoumus

  3. Palkitseminen ja sitouttaminen, kuten ryhmäeläke- tai sairaskuluvakuutukset

  4. Kaikki muu vapaaehtoinen vakuuttaminen on osa asiakkaan riskienhallintaa.


Lähtökohta on asiakas ja asiakkaan riski.


Omavastuutasot, voimassaoloalueet ja vakuutusturvat perustuvat riskiin. Oikeat ratkaisut valitaan asiakkaan toiminnan mukaisesti ja ne noudattavat yhtenäistä vakuuttamistapaa. Näin varmistetaan, että vakuutusturva vastaa sille riskienhallinnallisesti asetettuja tavoitteita.


Oikean, toiminnan mukaisen turvan, saat tietysti Promeukselta.

10 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Promeus on yli 25 vuoden ammattitaito; kokemusta vakuutusyhtiöistä, pienestä meklaritoimistosta ja maailman suurimmasta riskienhallinnan toimijasta.

Promeus on halu kehittää yrityksesi vakuuttamista, jotta voit keskittyä omaan ydinliiketoimintaasi ja nukkua paremmin. Promeus on sinun yrityksesi riskienhallinnan kumppani, vakuutusalan ammattilainen rinnallasi.

Promeus on tulevaisuuden vakuuttamista, tänään.

Jokirannankatu 8

21260 RAISIO

Sivujen suunnittelu & toteutus: AATEO @ www.aateo.com

BLUEsmall_edited.png
bottom of page