top of page

Tulevaisuuden vakuuttamista

BLUEsmall.png
  • Writer's pictureRoy Kanerva

Teesi 2: Vakuutussopimus on yrityksen tärkein sopimus

Vakuutussopimuksella yritys siirtää riskin vakuutusyhtiön kannettavaksi sopimusperusteisesti.


Vakuutussopimuksessa sovitaan ehdot, tai viitataan ehtoihin, jotka täyttyessään vakuutusyhtiö korvaa, miten korvaa ja kuinka paljon.Vakuutussopimusta ja muita sopimusasiakirjoja sovelletaan eri järjestyksessä, toisella dokumentilla voi kumota toisen sopimuksen. Esimerkiksi työn kohteena olevan vieraan omaisuuden laajennuksen erityisehdolla kumotaan toiminnan vastuuvakuutuksen yleisin ehtorajoitus.


Jos sopimusasiakirjat ovat keskenään ristiriitaisia, niitä sovelletaan seuraavassa järjestyksessä.

  1. Vakuutuskirja

  2. Erityisehto

  3. Tuote-ehto

  4. Yleiset ehdot

Siksi sopimus, jossa suojataan yrityksen omaisuusriskit, yrityksen jatkuvuus keskeytystilanteissa ja yrityksen toiminnan riskit, on yrityksesi tärkein sopimus. Jos se pahin vaihtoehto toteutuu.


Siksi vakuutuskirjalla pitää olla mainittuna kaikki sovitut ehtolaajennukset ja on tärkeää, että tämän sopimuksen sisältö laajennuksineen ja rajoituksineen on tiedossasi.


Promeus auttaa selvittämään nykyisen vakuutussopimuksen sisällöin ja laatimaan kattavamman sopimuksen yrityksesi turvaksi.

17 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


Promeus on yli 25 vuoden ammattitaito; kokemusta vakuutusyhtiöistä, pienestä meklaritoimistosta ja maailman suurimmasta riskienhallinnan toimijasta.

Promeus on halu kehittää yrityksesi vakuuttamista, jotta voit keskittyä omaan ydinliiketoimintaasi ja nukkua paremmin. Promeus on sinun yrityksesi riskienhallinnan kumppani, vakuutusalan ammattilainen rinnallasi.

Promeus on tulevaisuuden vakuuttamista, tänään.

Jokirannankatu 8

21260 RAISIO

Sivujen suunnittelu & toteutus: AATEO @ www.aateo.com

BLUEsmall_edited.png
bottom of page