top of page

Tulevaisuuden vakuuttamista

BLUEsmall.png
  • Writer's pictureRoy Kanerva

Teesi 3: Vakuuttamisen käsikirja on yritysvakuuttamisen perusta.

Vakuuttamisen käsikirja on yrityksen tärkein vakuutusdokumentti.


Vakuuttamisen käsikirja ottaa kantaa vakuuttamiseen, alihankkijoihin ja sidosryhmien vakuutusvaateisiin ja vastuisiin yli vakuutusyhtiörajojen.


Vakuuttamisen käsikirjan symbooli, logo, ikoni
Teesi 3: Vakuuttamisen käsikirja on yritysvakuuttamisen perusta.

Jokaisessa yrityksessä on monia eri tahoja (yrityksen sisäisiä ja ulkoisia), jotka toimivat vakuutusten tai vakuutettavien riskien kanssa. Esimerkiksi ostot, myynnit, kuljetukset ja alihankkijasopimukset, kaikki ovat eri toimintoja, jotka liittyvät vakuutuksiin.


Hajautetuissa organisaatiossa tulee olla sovittuna yritysjohdon hyväksymä yhtenäinen ohje vakuuttamisesta; mitkä riskit katetaan, millä laajuudella ja millä omavastuutasolla.

Ohjeella paitsi helpotetaan eri tahojen toimintaa, myös vähennetään taloushenkilöstön työtä ja ennen kaikkea varmistetaan oikea suoja ja tehostetaan sekä yrityksen ydinliiketoimintaa että riskienhallintaa.


Vakuuttamisen käsikirja varmistaa, että eri tahot ja sidosryhmät eivät vakuuta tai käsittele riskiä perustuen omaan henkilökohtaiseen tai totuttuun vakuuttamistapaan vaan se perustuu yritysjohdon laatimaan ohjeistukseen.


Vakuuttamisen käsikirja on keskinäinen osa Promeuksen tuote- ja palveluportfoliota.

9 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


Promeus on yli 25 vuoden ammattitaito; kokemusta vakuutusyhtiöistä, pienestä meklaritoimistosta ja maailman suurimmasta riskienhallinnan toimijasta.

Promeus on halu kehittää yrityksesi vakuuttamista, jotta voit keskittyä omaan ydinliiketoimintaasi ja nukkua paremmin. Promeus on sinun yrityksesi riskienhallinnan kumppani, vakuutusalan ammattilainen rinnallasi.

Promeus on tulevaisuuden vakuuttamista, tänään.

Jokirannankatu 8

21260 RAISIO

Sivujen suunnittelu & toteutus: AATEO @ www.aateo.com

BLUEsmall_edited.png
bottom of page